چگونه برای شرکت نام انتخاب کنیم؟
در انتخاب نام شرکت باید یک سری موارد و شرایطی رعایت گردد که موسسه ذهن ناب در این مقاله می خواهید (راهنمای انتخاب نام شرکت) شما را در جهت انتخاب نام شرکت راهنمایی کند. پس لطفا در ادامه همراه ما باشید.
شرایط نام های انتخابی شرکت
راهنمای انتخاب نام شرکت که برای آن ها می بایست موارد زیر رعایت شود:
- لاتین نباشد.
- ریشه فارسی داشته باشد.
- منافاتی با شئونات انقلاب اسلامی ایران نداشته باشد.
- قبلاً به ثبت نرسیده باشد یعنی تکراری نباشد. باید به سایت www.ilenc.ir مراجعه و نام پیشنهادی را جستجو کنید توجه داشته باشید که دو کلمه از نام پیشنهادی با نام های که سابقه دارند (استعلام شرکت) باید فرق داشته باشد.
- اسم خاص باشد.
- اعداد در آن به صورت عددی نوشته نشوند بلکه به صورت حروفی نوشته شوند.
- از عناوین ایثارگران و شهدا و مانند آن ها که انحصاراً تحت نظارت سازمان محترم بنیاد شهید و امور ایثارگران است، استفاده نگردد.
- از عناوین شعرا، دانشمندان و کاشفان در عصر حاضر استفاده نگردد.
- از حروف اول چند کلمکه به عنوان اسم مخفف و یا ترکیبی از چند حرف استفاده نگردد.
- استفاده نکردن از حروف اول برخی از کلمات مانند: پی وی سی و مانند آن ها
نام های غیرقابل ثبت برای اشخاص حقوقی خصوصی
یکی دیگز از راهنمای انتخاب نام شرکت این موضوع می باشد که از نام های زیر استفاده نشود:
ایران، ملی، ملت، انتظام، نظام، نفت، بنیاد، دادگستر، پتروشیمی، بهزیست، سازمان، مرکز، جهاد، بسیج، بانک، آسانسور، آژانس، ایثار، آیثارگران، شاهد، شهید، آزاده، جانباز، تکنو، فامیلی، فیلتر، نیک، باور، میکروبرد، تست، استار، تک، مدرن، پیک، امنیت، کارواش، فانتزی، شهروند، اقتصاد، میهن، جوانان، ایمان، دکوراسیون، هدف، سپاه، تکنیک، دیتا، تک نو، تکنولوژی، اورست، مونتاژ، ونوس، دفتر، ایتال، بیو، کنترل، مترلژی، متریک.
جهت آپارتمان معادل آن – کاشانه – تکنیک و تکنو معادل آن – فن – تکنولوژی معادل ان فن اوری یا فن آوران – کلینیک معادل آن – درمانگاه – دکوراسیون معادل آن – آرایه سیستم معادل آن – چرخه درخواست گردد.
دستور العمل تعیین نام شرکت
از سوی دیگر و بر اساس دستور العمل های صادره در مشخص کردن نام شرکت ها حتماً باید از اسم خاص استفاده شود. امکان دارد این مسئله اسم خاص هم برای عده ی زیادی از افرادی که قصد تاسیس شرکت و به ثبت رساندن آن را دارند مبهم باشد که ما در زیر این موضوع را برای این عده از افراد شرح می دهیم:
اسم کلمه ای می باشد که می توان به صورت مستقیم نهاد جمله باشد و جهت دلالت بر شخص، حیوان، شیئی یا مفهومی مورد استفاده قرار گیرد. اسم ها به دو قسمت اسم عام و اسم خاص تقسیم می شوند.
اسم عام عبارت می باشد از اسمی که بر کلیه افراد و اشیاء و مفاهیم دلالت می کند و میان همه آن ها مشترک باشد (مثل کتاب، مرد) و اسم خاص عبارت می باشد از اسمی که تنها به یک فرد یا شئی اشاره می مند و همه را شامل نمی گردد (مثل بیستون، رضا، آسیا)
تقسیم بندی اسم های خاص شرکت ها
اسم های خاص را می توان به چهار گروه تقسیم بندی نمود:
- اسم مخصوص انسان ها: مثل حسن، علی، مهشید، مینا که در اینجا از آن ها استفاده نمی شود.
- اسم مخصوص حیوان ها: عقاب، سیمرغ، کلاغ، رخش، قناری
- اسم مخصوص اماکن مختلف جغرافیایی مثل: آسیا، گرگان، سهند، شیراز
- اسم مخصوص اشیائی که بیشتر از یکی نمی باشند: مثل قرآن، انجیل، تخت طاووس، کوه نور
اسم خاص را نباید جمع بست به غیر از مواردی که هدف از آن مثال یا مانند و نوع باشد: ایران در کنار رودکی ها، نظامی ها و مولاناها پروده شده است. که هدف همان رودکی، نظامی و مولانا می باشد.
موسسه ثبت شرکت ذهن ناب آماده ارائه مشاوره حقوقی به شما عزیزان در مراحل مختلف ثبت شرکت و همینطور انتخاب نام مناسب برای شرکت شما می باشد لطفاً با ما در ارتباط باشید.