استعلام قیمت فوری
خانه تیوان یوتاب اداره ثبت شرکت ها تغییرات شخصیت حقوقی تغییر نشانی شخصیت حقوقی راهنمای تغییر آدرس شرکت به همراه مدارک و مراحل کامل ۱۴۰۴

راهنمای تغییر آدرس شرکت به همراه مدارک و مراحل کامل ۱۴۰۴

تاریخ به‌روزرسانی : 15/اردیبهشت/1404

تغییر آدرس شرکت، شاید در نگاه اول یک کار ساده اداری به نظر برسد، اما در‌واقع یکی از مهم‌ترین تصمیمات حقوقی و عملیاتی هر کسب‌وکار است. چه به‌دلیل توسعه فعالیت‌ها، چه جابه‌جایی به موقعیت بهتر و چه به خاطر کاهش هزینه‌ها، تغییر آدرس شرکت نیازمند دقت بالا، رعایت تشریفات قانونی و ثبت رسمی در مراجع ذی‌ربط است. اگر این فرآیند به‌درستی انجام نشود، می‌تواند پیامدهایی مانند اختلال در دریافت مکاتبات رسمی، از دست دادن اعتبار حقوقی یا حتی مشکلات مالیاتی به همراه داشته باشد. در این مقاله، شما را با تمامی مراحل، مدارک و نکات مهم تغییر آدرس شرکت آشنا می‌کنیم؛ نکاتی که بسیاری از شرکت‌ها نادیده می‌گیرند اما موفق‌ها به آن توجه می‌کنند.

محتوای جدول تغییر آدرس شرکت

تغییر آدرس شرکت و اصلاح کدپستی اقامتگاه شرکت در 7 روز کاری

تغییر آدرس شرکت یا اصلاح کد‌پستی شرکت می‌تواند از یک واحد ثبتی به واحد ثبتی دیگر باشد و یا در یک واحد ثبتی جا‌به‌جایی صورت پذیرد. در این مقاله هزینه‌ها و مدارک تغییر آدرس تشریح داده می‌شود و نمونه صورتجلسه به همراه مدت زمان تغییر آدرس به‌صورت کامل و دقیقی توضیح داده می‌شود.

اصلاح کد پستی شرکت

تغییر آدرس شرکت و یا کد‌پستی شرکت‌ها یا موسسات غیر‌تجاری به منزله جا‌به‌جایی آن شرکت و موسسه از محلی به محلی دیگر می‌باشد. این تغییر آدرس می‌تواند در یک واحد ثبتی باشد یا از یک واحد ثبتی به واحد ثبتی دیگر باشد.

تغییر کد‌پستی شرکت, منظور همان نشانی قانونی شرکت و یا آدرس اصلی شرکت محسوب می‌شود که هنگام ثبت شرکت در یکی از بند‌های اساسنامه (اصولاً بند سه یا چهارم اساسنامه) شرکت ذکر شده است. آدرس شرکت می‌بایست آدرس یک ملک با کاربری اداری باشد ولی اداری بودن آن در زمان ثبت شرکت الزامی نیست.

باید توجه داشت که از زمان ثبت شرکت تا دو ماه پس از آن برای تعیین یک مکان اداری یا تجاری وقت دارید زیرا در این بازه زمانی باید برای تشکیل پرونده مالیاتی و دریافت کد‌اقتصادی اقدام کنید و ارائه سند یا اجاره‌نامه یک مکان اداری از مدارک لازم جهت دریافت کد‌اقتصادی است.

تغییر آدرس شرکت طبق قانون تجارتتغییر آدرس شرکت طبق قانون تجارت

قانون، آدرس ثبت شده را به عنوان نشانی معتبر شرکت می‌شناسد و در سامانه‌های مختلف قابلیت استعلام دارد؛ بنا‌بر‌این تغییر آدرس یا افتتاح شعبه‌های جدید را باید به سرعت به مراجع ذی‌ربط اطلاع دهید.

به هر‌حال بعد از ثبت شرکت به هر‌دلیلی ممکن است که تصمیم‌بر تغییر آدرس گرفته شود. اتخاذ چنین تصمیمی بر‌عهده مجمع فوق العاده عمومی است. البته چنانچه در اساسنامه شرکت قید شود می‌توان اجازه تغییر آدرس و ثبت شعب جدید را به هیات مدیره تفویض اختیار نمود.

راهنمای تغییر آدرس شرکت ها

جهت تغییر آدرس باید کلیه شرکاء و یا سهامداران شرکت این تصمیم را در قالب یک صورتجلسه مکتوب اتخاذ نمایند. به‌این‌صورت که سهامدارن شرکت (شرکت سهامی خاص) و شرکاء (در شرکت مسئولیت محدود) با تشکیل مجمع عمومی فوق العاده تغییر کد‌پستی و آدرس شرکت را بررسی و نسبت به تغییر آن اتخاذ تصمیم می‌نمایند.

صورتجلسه تغییر آدرس را مکتوب نموده و همگی ذیل آن را امضاء و ممهور به مهر شرکت می‌نمایند.

نکته: در‌صورتی که در ماده مربوطه در اساسنامه اختیار تغییر آدرس به هیئت مدیره داده شده باشد, این امر می‌تواند توسط تصمیم هیئت مدیره نیز انجام گیرد.

تغییر آدرس در انواع شرکت ها را مشخصاً اعلام میکنیم.

از آنجایی که تغییر آدرس در شرکت دارای تشریفات متفاوت می‌باشد به تفکیک به بررسی آن‌ها به‌صورت کامل در لینک‌های زیر می‌پردازیم.

با مراجعه به لینک‌های فوق می‌توانید نسبت به تغییر آدرس در انواع شرکت ها اطلاعات بیشتری کسب کنید.

مدارک تغییر آدرس شرکت به طور کلی چیست ؟

مدارک تغییر آدرس در شرکت‌ها و موسسات غیر‌تجاری به شرح زیر می باشد:

  • مدارک هویتی مدیران و شرکاء و سهامداران بر‌حسب مورد.
  • اعلام آخرین میزان سرمایه و همچنین تعداد سهام و یا مقدار سهم الشرکه هر شریک (مجمع عمومی فوق العاده).
  • اعلام آخرین تعیین سمت دارای اعتبار (هیات مدیره).
  • آگهی دعوت سهامداران و یا شرکاء در‌صورت برگزاری جلسه با حضور اکثریت.
  • حضور کلیه سهامداران و شرکاء یا اعضاء هیات مدیره در جلسه از پیش تعیین شده.
  • تعیین محل جدید برای انجام فعالیت شرکت و یا موسسه غیر‌تجاری که دارای کد‌پستی معتبر و قابل استعلام باشد.

لازم به‌ذکر می‌باشد که قبل از تغییر آدرس شرکت می‌بایست استعلام کد‌پستی و همخوانی آن با آدرس اعلام شده حتی در پلاک و واحد انجام گردد که در‌صورت قرارداد با شرکت تیوان این موضوع به‌صورت رایگان انجام می‌شود.

هزینه تغییر آدرس شرکت چقدر است ؟هزینه تغییر آدرس شرکت چقدر است ؟

هزینه تنظیم و ثبت صورتجلسه تغییر آدرس شرکت شرکت به‌شرح زیر می‌باشد:

  • پرداخت حق‌الثبت تغییر کد‌پستی.
  • پرداخت هزینه روزنامه‌های رسمی و روزنامه کثیر‌الانتشار صورتجلسه تغییر آدرس شرکت.
  • اگهی دعوت روزنامه کثیر‌الانتشار در‌صورت تشکیل جلسه با حضور حداکثر شرکاء یا سهامدارن تشکیل گردد.

نمونه صورتجلسه تغییر آدرس شرکت

در صورتجلسه تغییر آدرس شرکت می‌بایست ابتداء مشخصات شرکت از جمله نام٬ شماره ثبت٬ شناسه ملی و میزان سرمایه شخصیت حقوقی را بنویسید.

سپس تاریخ و ساعت جلسه (مجمع عمومی فوق العاده – هیات مدیره) که با‌حضور کلیه یا اکثریت برگزار می‌گردد٬ در محل قانونی شخصیت حقوقی را مشخص کنید. شرکت‌های سهامی می‌بایست نسبت به ماده ۱۰۱ قانون تجارت مربوط به انتخاب هیات رئیسه جلسه اقدام کنند.

دستور جلسه صورتجلسه تغییر آدرس شرکت

دستور صورتجلسه را مورد نظر تغییر آدرس شرکت (تغییر نشانی در یک واحد ثبتی) می‌باشد. سپس متن زیر را در صورتجلسه تایپ کنید.

تغییر آدرس شرکت در یک واحد ثبتی

محل شرکت از آدرس قبلی به آدرس ……. به کد‌پستی …… انتقال یافت در نتیجه ماده در اساسنامه بشرح فوق اصلاح می‌گردد.

سپس در انتها به یکی از اعضاء هیات مدیره یا شرکاء یا سهامداران وکالت با‌حق‌توکیل‌به‌غیر می‌دهید که در‌صورت آگهی شدن صورتجلسه تنظیم شده توسط شما به اداره ثبت شرکت‌ها مراجعه و آگهی ثبت را تحویل بگیرید.

مدت زمان تغییر آدرس شرکت چند روز می‌باشد ؟

توجه داشته باشید کلیه زمان در نظر گرفته برای ثبت صورتجلسه تغییر آدرس شرکت در یک واحد ثبتی زمانی حدود هفت روز‌کاری انجام می‌گردد و همچنین زمان در‌نظر گرفته جهت تغییر آدرس شرکت از یک واحد ثبتی به واحد دیگر زمانی بین ۱۵ الی ۳۰ روز‌کاری می‌باشد و هیچ فرقی ندارد که چه تعداد عضو٬ چه مقدار سرمایه و چه تعداد شریک یا سهامدار داشته باشد.

نحوه تغییر آدرس شرکت به چه صورت می‌باشد ؟

برای کسب اطلاع از قیمت تنظیم و ثبت صورتجلسه تغییر آدرس شرکت بعد از تکمیل و ارسال فرم و مدارک خواسته شده فوق حتماً با شرکت تیوان تماس حاصل فرمائید تا تفاوت را احساس کنید.

این زمان از تحویل و تکمیل اوراق و صورتجلسه مهر و امضاء شده به شرکت تیوان حساب می‌شود.

تغییر آدرس شرکت در اختیار کدام مجمع می باشد؟تغییر آدرس شرکت در اختیار کدام مجمع می باشد؟

تغییر آدرس شرکت در اختیار مجمع عمومی فوق العاده شرکت می‌باشد و در‌‌صورتی که مجمع به هیات مدیره تفویض اختیار کرده باشد هیات مدیره هم می‌تواند تغییر آدرس را انجام دهد.

توجه داشته باشید که تغییر واحد ثبتی حتماً در مجمع عمومی فوق العاده صورت پذیرد.

پاسخ: تغییر آدرس از یک واحد ثبتی به واحد ثبتی دیگر دو نوبت آگهی ثبتی و دو نوبت روزنامه رسمی و دو نوبت روزنامه کثیر‌الانتشار دارد. یک مورد در واحد مبداء آگهی و روزنامه می‌شود و یک مورد در واحد مقصد.

پاسخ: حداکثر هفت روز‌کاری تغییر آدرس آگهی می‌شود.

پاسخ: باید به اداره مالیات و اداره بیمه مربوطه مراجعه کرد و این انتقال آدرس را اطلاع داد و داخل سامانه طرح جامع مالیاتی آن را اعمال کرد.

تغییر آدرس شرکت یکی از تغییرات رایج پس از ثبت شرکت است که باید مطابق قوانین تجارت انجام شود. این فرآیند شامل تنظیم صورتجلسه، ارائه مدارک هویتی، و ثبت تغییرات در اداره ثبت شرکت‌ها است. ثبت تیوان با تیم متخصص و خدمات حرفه‌ای، این فرآیند را در کوتاه‌ترین زمان ممکن برای شما انجام می‌دهد. برای اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان، با ما تماس بگیرید.