ثبت شرکت رایگان در تیوان برای اولین بار در ایران
از گذشته تا به امروز ثبت شرکت با هزینه های مختلف به متقاضیان اعلام و شخصیت حقوقی به ثبت می رسید. با توجه به بستر فراهم شده در سامانه مدیریت فرآیند اداری شرکت ها تیوان بسته هایی پیش بینی شده که متقاضیان ثبت شرکت با خرید بسته تغییرات و کارت بازرگانی می توانند از یک مورد ثبت شرکت رایگان بهره مند شوند. این بسته شامل خدمات یک ساله در خصوص تغییرات شخصیت حقوقی و امور مربوط به کارت بازرگانی تا ۳۶۵ روز از تاریخ فعال سازی بسته می باشد.
تعریف ثبت شرکت
درصورتی که اجتماع تعداد از اشخاص حقیقی و یا حقوقی جهت شریک شدن در امری تجاری یا فرهنگی و یا اجتماعی و یا هر موضوع فعالیت دیگر برای ماهیت بخشیدن به کسب و کار شخصی به توافق فی ما بین برسند می توانند اقدام به تاسیس شخصیت حقوقی اقدام کنند.
انواع شخصیت حقوقی
انواع شخصیت حقوقی به طور کلی به دو بخش شرکت های مدنی و تجاری تقسیم می گردند ما به تعریف این دو نوع شرکت می پردازیم.
شرکت های تجاری
قانون تجارت برای شرکت های تجاری تعریف دقیقی ارائه نداده است ولی می توان گفت شرکت تجاری اجتماع اشخاصی است که برای کسب سود به انجام فعالیتی خاص می پردازند و سود حاصله به نسبتی که در اساسنامه و اوراق شخصیت حقوقی ذکر شده است تقسیم می گردد. از زمانی که تاسیس در سامانه ثبت شرکتها به انجام شود، اشخاص حقیقی دارای شخصیت حقوقی مستقل می گردد.
شرکت های مدنی
شرکت مدنی بدین معناست که چند مالک در یک شی واحد , شریک شده و امور را به صورت مشارکتی اداره می نمایند. اینگونه شرکت ها نیازی به ثبت در اداره ثبت شرکت ها ندارند و دارای شخصیت حقوقی مستقل نیستند , نیازی به تعیین اقامتگاه و تابعیت نیز ندارند و موضوع فعالیت معاملات غیرتجاری است و همواره سود و زیان به نسبت سهم شرکاء تقسیم می گردد.
به چه دلیل شرکت ثبت کنیم ؟
مهمترین دلیل ثبت شرکت ایجاد اعتبار برای اشخاص حقیقی و استفاده از تسهیلات بانکی می باشد. پس از تاسیس شرکت تقسیم وظایف به صورت سیستمی و با ایجاد گروه ها با سرعت بیشتر پیشرفت خواهد داشت. پس از تاسیس شخصیت حقوقی با برند سازی های متمرکز در بازار با قدت بیشتری به بازاریابی می توان پرداخت. لازم به ذکر می باشد که دولت در خصوص شخصیت های حقوقی حمایت های خاصی را انجام می دهد.
دسته بندی انواع شرکت ها در ایران را اعلام کنید:
باتوجه به این موضوع که انتخاب نوع شخصیت حقوقی از اصلی ترین موارد تاسیس می باشد٬ کلیتی از هر نوع شخصیت حقوقی را تشریح می کنیم:
- شرکت سهامی خاص: حداقل دارای سه سهامدار / سه عضو اصلی هیات مدیره دارای اعتبار دو سال تقویمی / دو بازرس با مدت تصدی یک سال مالی / حداقل سرمایه یک میلیون ریال با پرداخت ۳۵ درصد سرمایه اعلامی به بانک قابل ثبت می باشد.
- شرکت بامسئولیت محدود: حداقل دارای دو شریک / دو عضو اصلی هیات مدیره دارای اعتبار نامحدود و امکان انتخاب اعضاء خارج از شرکاء می باشد / حداقل سرمایه یک میلیون ریال با پرداخت کل سرمایه اعلامی به بانک قابل ثبت می باشد.
- موسسات: حداقل دارای دو شریک / دو عضو اصلی هیات مدیره دارای اعتبار نامحدود و امکان انتخاب اعضاء خارج از شرکاء می باشد / حداقل سرمایه یک میلیون ریال با پرداخت سرمایه اعلامی به صندوق موسسه / اصولاً موضوع فعالیت مجوزی قابل ثبت می باشد / شرکت دانش بنیان دارای معافیت مالیات و عوارض و گمرک به مدت ۱۵ سال و قابل تمدید می باشد.
- دانش بنیان: می تواند یکی از انواع شرکت های سهامی خاص یا مسئولیت محدود و یا موسسه غیر تجاری انتخاب گردد / دارای حداقل یک اختراع ثبت شده / اشخاص دارای سمت در هیات مدیره می بایست حداقل ۲ شخص حقیقی با مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد یا بالاتر باشند.
ثبت شرکت در ایران
با توجه به گستردگی کشور عزیزمان ایران پروسه ثبت شرکت در شهرهای مختلف تحت نظر اداره ثبت شرکتها و موسسات غیرتجاری همان شهر صورت می پذیرد و هیچ فرقی ندارد اقامتگاه شخصیت حقوقی متقاضی در چه شهری از ایران قرار داشته باشد. لازم به ذکر است ثبت شرکت در ایران به دو دسته شهر ها عادی و مناطق آزاد تقسیم بندی می شود.
مدارک ثبت شرکت چیست و از کجا تکمیل می شود ؟
مدارک ثبت شرکت و یا به طور کلی مدارک ثبت شخصیت حقوقی به شرح زیر می باشد:
- مدارک هویتی سهامداران و یا شرکاء و موسسین (از جمله شناسنامه / کارت ملی یا کارت هوشمند / کدپستی منزل / شماره تماس همراه بنام / معرفی نامه های شخصیت های حقوقی / کدفراگیر اشخاص غیرایرانی به همراه ویزا کار و اقامت اتباع خارجی).
- مدارک هویتی اشخاص دارای سمت در شخصیت حقوقی (اعضاء هیات مدیره و بازرسان و …) به همراه شماره تماس همراه بنام.
- درصورتی که سهامدار و یا شریکی حقوقی باشد٬ معرفی نامه اشخاص حقوقی دارای سرمایه در شخصیت حقوقی تازه تاسیس.
- ثبت نام کد ثناء برای تمامی اشخاص حقیقی که دارای حق امضاء و سمت در شخصیت حقوقی می باشند.
- اخذ مجوز درصورت مجوزی بودن موضوع فعالیت (اخذ مجوز و نامه تعیین نام می بایست قبل از تاسیس اخذ گردد.)
مراحل ثبت شرکت را کامل توضیح دهید :
بابت ثبت هر نوع شخصیت حقوقی در اداره ثبت می بایست مراتبی را رعایت و اولویت ها را دسته بندی نمود. در این مطلب مدیر شرکت تیوان مراحل ثبت شخصیت حقوقی را به سه دسته زیر تقسیم بندی کرده اند که به تشریح کامل هر سه دسته می پردازیم:
- مراحل قبل از تاسیس: که شامل تکیمل مدارک کلیه اشخاص دارای سمت و سرمایه داران شرکت و اخذ کد ثناء برای کلیه اشخاص می باشد.
- مراحل جاری تاسیس: ورود به سامانه اداره ثبت شرکت ها و طی کردن مراحل استعلام کد پستی ٬ انتخاب ۵ نام جهت تعیین نام شرکت ٬ موضوع فعالیت مشخص شود ٬ میزان سرمایه تعیین شود ٬ انتخاب اعضاء دارای سمت و سرمایه ٬ تعیین دارندگاه حق امضاء ٬ انتخاب روزنامه کثیرالانتشار و در نهایت تنظیم و ویرایش اساسنامه شخصیت حقوقی که مهمترین موضوع در مراحل جاری می باشد.
- مراحل بعد از تاسیس: پس از تاسیس شخصیت حقوقی در سامانه اداره ثبت شرکت ها می بایست نسبت به پرداخت کلیه هزینه های قانونی شامل حق الثبت اداره ثبت شرکت ها ٬ روزنامه رسمی ٬ اظهارنامه پلمب الکترونیک و ابطال تمبر اداره مالیات اقدام کرد و پس از دریافت مدارک حتماً از کلیه مدارک المثنی تهیه شود. یکی از مواردی که پس از تاسیس می بایست انجام شود ثبت برند می باشد.
نکته بسیار مهم: در زمان تاسیس تمامی داده ها را مطابق با آورده سهامداران و یا شرکاء تنظیم کنید زیرا درصورت بروز هرگونه اختلاف بین شرکاء و یا سهامداران قضاوت از روی اوراق امضاء شده و تنظیم شده انجام می شود. پس از هر تغییر در شخصیت حقوقی آن مورد را طی صورتجلسه ای تنظیم و مطابق با قانون به اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیرتجاری جهت تغییر در شخصیت حقوقی اعلام و ابلاغ کنید.
اوراق ثبت شرکت که می بایست به اداره ثبت ارائه شود چیست ؟
اوراق مورد نیاز جهت تاسیس شرکت و یا به طور کلی ثبت شخصیت حقوقی که در تمامی شخصیت های حقوقی می بایست تنظیم شود به شرح زیر می باشد:
- رسید پذیرش تاسیس شخصیت حقوقی.
- ابلاغیه تائید نام شخصیت حقوقی.
- ابلاغیه (که درصورت وجود ابلاغیه و نظر کارشناس اداره ثبت درخصوص مدارک اضافه ابلاغ می گردد)
- اساسنامه تاسیس شخصیت حقوقی.
- اظهارنامه تاسیس شخصیت حقوقی (در شرکت های سهامی)
- تقاضانامه تاسیس شخصیت حقوقی (در شخصیت های غیرسهامی)
- شرکتنامه شخصیت حقوقی (در شرکت های غیرسهامی)
- صورتجلسه مجمع عمومی موسسین.
- صورتجلسه هیات مدیره یا هیات امناء و به طور کلی رکن اداره کننده شخصیت حقوقی.
از کلیه اوراق تنظیم شده بعد از تعیین نام می بایست دو سری امضاء شده (درصورت لزوم مهر اشخاص حقوقی) برای اداره ثبت شرکت ها ارسال شود.
نحوه تحویل اوراق به اداره ثبت شرکت ها چگونه می باشد ؟
مراکز منتخب اداره ثبت وظیفه ارسال اوراق تاسیس به اداره ثبت در پاکت های مخصوص را دارد. پس از تحویل اوراق تاسیس در پاکت های مخصوص شماره مرسوله ای به متقاضی تحویل می دهد که آن شماره مرسوله می بایست در سامانه اداره ثبت بارگذاری گردد. هزینه ارسال با توجه به تعرفه های اداره ثبت که به صورت سالیانه تعیین می گردد می بایست پرداخت شود.
مدت زمان ثبت شرکت چند روز است ؟
مدت زمان ثبت شرکت پس از تعیین نام شخصیت حقوقی و مراجعه اشخاص صاحب امضاء جهت افتتاح حساب شرکت در شرف تاسیس و ارائه شماره حساب شرکت در شرف تاسیس به اداره ثبت شرکت ها محاسبه می شود.
در نتیجه پس از امضاء اوراق تنظیم شده در ۲ نسخه و ارائه گواهی بانک به شرکت تیوان زمانی حدود ۳ تا ۷ روز کاری پیش نویس آگهی ثبتی تحویل متقاضی می شود.
ثبت شرکت فوری در تیوان چگونه است ؟
ثبت شرکت فوری که متقاضی جهت تاسیس عجله فراوانی داشته باشد و شرکت تیوان خارج از نوبت و به صورت فورس امور مربوط به تنظیم و ثبت و تعیین نام انجام می دهد. پس از تنظیم اوراق متقاضی ملزم به امضاء و تکمیل مدارک می باشد.
ثبت شرکت به صورت فورس زمانی حدود دو تا چهار روز کاری به سرانجام می رسد و کارشناس مستقیم برای پرونده تعیین می گردد تا امور مربوط به تاسیس با پیگیری های بیشتر پیش رود.
هزینه ثبت شرکت صفر تا صد چقدر می باشد ؟
هزینه ثبت شرکت در اداره ثبت شرکت های فقط به میزان سرمایه شرکت بستگی دارد که با چه میزان سرمایه شرکت به ثبت خواهد رسید. پس از تاسیس شرکت مدنظر در سامانه اداره ثبت حق الثبت فعال و متقاضی می تواند از طریق پرداخت الکترونیک نسبت به پرداخت حق الثبت اقدام کند.
پس از تاسیس شخصیت حقوقی می بایست نسبت به موارد قانونی از جمله انتشار روزنامه رسمی و کثیرالانتشار و همچنین اظهارنامه پلمب الکترونیک سال جاری و آینده اقدام کرد. پس از پرداخت کلیه موارد ذکر شده حتماً در سامانه اداره مالیات نسبت به پرداخت حق التمبر سرمایه در اداره مالیات اقدام شود.
مشاوره ثبت شرکت در موسسات ثبتی
شرکت تیوان دارای مشاوران ثبتی می باشد که در رشته حقوق ثتبی تحصیل کرده اند و هرگونه مشاوره در خصوص ثبت به صورت کاملاً رایگان صورت می پذیرد.
مشاوره ثبت به این معنا می باشد که متقاضی تفاوت بین انواع شخصیت های حقوقی را متوجه شود و در انتخاب نوع شخصیت حقوقی درست اقدام کند.
لازم به ذکر می باشد که معنای مشاوره با آموزش یکسان نمی باشد و در شرکت تیوان چه در زمینه سیستمی و چه در زمینه تنظیم اوراق آموزشی داده نمی شود.
راهنمایی ثبت شرکت از ابتدا تا پایان تاسیس
ابتدا شرکاء و یا سهامداران خود را مشخص کنید تا مشارکت کنندگان مشخص شوند. پس از مشخص شدن شرکاء خود می بایست در زمینه انتخاب نوع شخصیت حقوقی به نتیجه برسید و با توجه به انتخاب نوع شخصیت حقوقی مدارک را تکمیل کنید.
مدارک کلی مورد نیاز شناسنامه و کارت ملی/هوشمند به همراه شماره تلفن همراه بنام می باشد که حتماً می بایست قبل از تاسیس داشته باشید.
موضوع فعالیت خود را به صورت خلاصه در نظر داشته باشید و میزان مشارکت هر شریک یا سهامدار را درصد بندی کنید.
با توجه به وجود مدارک فوق می بایست به سایت اداره ثبت شرکت ها مراجعه کنید و مراحل تاسیس را گام به گام پیش ببرید.
درصورتی که تا به حال اقدام به ثبت و یا تاسیس شرکت نکرده اید پیشنهاد ما به شما دریافت مشاوره و برون سپاری تاسیس می باشد.